Parkeringshuse

"Hængende haver" i Roskilde

Roskilde har mange historiske bygninger, som det nye p-hus på Sortebrødre Plads skal indpasses iblandt. Blandt de prominente naboer findes Roskilde Domkirke, Klostret, Biblioteket, Bymuseet samt den gamle karakteristiske boligbebyggelsen nord for byggefeltet.

Læs mere ...

Midt i Køge

I forbindelse med det nye gågadeområde "Strædet" ved stationen i Køge opføres et parkeringshus i 10 forskudte niveauer.

Læs mere ...

P-hus på Nordhavnen

"LÜDERS" - Fremtidens parkeringshus er blevet en del af byen. Det bidrager med kvalitet til byrummet og udfordrer det ellers monofunktionelle, og ofte kedelige parkeringshus.

Læs mere ...

P-hus i Kolding

Hovedideen bag projektet er at indpasse det nye parkeringshus, så det tilegnes genkendelighed og identitet. Det store bygningsvolumen nedbrydes til mindre enheder i facadebeklædningen, så det naturligt og respektfuldt indskriver sig i konteksten.

Læs mere ...

Bispebjerg Hospital, P-hus

Mod Tuborgvej fremstår Bispebjergs nye vartegn som et åbent og dynamisk hus med en klar reference til det trafikale flow det relaterer sig til. Samtidig ligger den, i kraft af materialevalg og form, elegant i konteksten og viser hensyn til nabobebyggelsen.

Læs mere ...

Glostrup Hospital, P-hus

Parkeringshuset bliver opført som en stor snegl. En udformning der udnytter arealet optimalt og giver plads til 447 biler samt ladestandere til i første omgang fem elbiler.

Læs mere ...

Svendborg Sygehus, P-hus

Det nye parkeringshus tilegnes genkendelighed og identitet. Det omkringliggende terræn udnyttes til at placere og disponere p-huset med parkeringsdæk, der forskyder sig en halv etage op.

Læs mere ...

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.