3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

408 nye p-pladser til patienterne ved Vejle Sygehus

I det oprindelige projekt var der disponeret med 337 p-pladser, men forberedt til at parkeringshuset kunne tilføjes flere etager på et senere tidspunkt. Udervejs i byggeriet lykkedes det Regionen at finde midler til at tilføje en ekstra etage med det samme, således at der den 16. august 2019 kunne indvies 408 p-pladser på et areal, der tidligere kun kunne rumme ca. 100 biler.

Efter den oprindelige tidsplan, skulle de 337 pladser have været afleveret i slutningen af juni, men med den ekstra etage blev det udsat til 17. august ... og således afleveret 1 dag før tid.

Ud over de ekstra parkeringspladser, får Vejle Sygehus en bygning, der lyser op som et helt kunstværk mod nattehimlen. En stribe LED-paneler, der følger etagerne op i en spiral, "tænder" glaslamellerne, og sætter kulør op facaden alt efter årstid, lyst og luner. Programmering og opsætning af lyseffekter er en løbende process som udføres efter hånden som behovet opstår ... men det ser nu også ganske flot ud med blot ensfarvet lys! Se foto nederst.

Indvielsen er blevet dækket af flere medier:

Vejle Amts Folkeblad dækkede begivenheden ... læs artiklen her ...

Læs artikel fra TV Syd her

Gå til indslag fra TV Syd middags-nyhederne her

 • VejleP1

  Der var pænt fremmøde til indvielsen af det nye parkeringshus ved Syehus Lillebælt, Vejle.

 • VejleP3

  Stephanie Lose, regionsrådsformand i Syddanmark og formand for Danske Regioner, klipper det røde bånd - flankeret af Karsten Uno Petersen (S), regionsrådsmedlem og formand for social- og sundhedskomiteen i sammenslutningen af europæiske regioner.

   

 • VejleP4

  Besigtigelse af p-dækkene, hvor det i dagens anledning var forsvarligt at færdes uden for "den blå tråd" (fodgængerfeltet) uden særlig agtpågivenhed.

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.