3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

5E Byg sat under lup af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

NyhederneVi bakker i den forbindelse op om udtalelsen i et TV2 interview, hvor Direktør Peter Stenholm, juridisk afdeling, Dansk Byggeri, siger: "Vi er glade for, myndighederne kontrollerer det her. De passer deres arbejde."

Den 6. april 2016, meget tidligt om morgenen, mødte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen op hos 5E Byg med en ransagningskendelse. Som det også fremgik af et indslag i Nyhederne på TV2 den 9. april, blev de i 10 timer for at indsamle materiale til sagsakterne.

Det er med meget blandede følelser, vi udsender denne meddelelse. På den ene side, er det kun godt at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udfører deres arbejde og undersøger til bunds, hvis der opstår en mistanke om konkurrenceforvridende virksomhed eller karteldannelse. Det kan vi kun bakke op om. På den anden side, er vi meget kede af at blive mistænkeliggjort. Det ville stride mod alle vores principper at deltage i konkurrence begrænsende aktiviteter. 5E Byg´s renommé og handlemåde bygger på en grundidé om altid retskaffen og fair konkurrence ved prisafgivelse og -indhentning. Det holder vi fast ved og er stolte af.

5E Byg imødeser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens afgørelse og har bedt alle medarbejder om at samarbejde med Styrelsen på en åben og positiv måde og være behjælpelige med oplysninger af enhver art ved Styrelsens evt henvendelser. 

 

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.