3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

DGNB Platin for bæredygtigt byggeri, DGNB Diamant for arkitektur 

Krav om bæredygtigt byggeri vinder mere og mere indpas i Danmark. Kravet fra bygherre ved totalentreprisen for Middelfart Rådhus var DGNB Sølv - men det gør vel ikke noget at 5E Byg som totalentreprenør forsøger at sætte målet lidt højere? Med god opbakning fra Rambøll Ingeniører og Henning Larsen Architects, er det lykkedes at opføre et byggeri, der nu er certificeret med både Platin og Diamant. Ikke mindre end Danmarks første af slagsen!

Platin er den højeste bæredygtighedsklassificering mens Diamant er opnået for den arkitektoniske kvalitet.

Platin-certifikatet kan ses her

Ved certificeringen bedømmes flere områder af byggeriet, således der både tages hensyn til bortskaffelse og håndtering under nedbrydning af eksisterende bygningsmasse, valg af materialer til det nye byggeri, indeklima og funktion i dagligdagen, økonomi, teknik m.v. Vægtning og de forskellige områder fremgår af certifikatet.

Flere medier har allerede skrevet om det fine resultat - nedenfor links til to artikler fra hhv. Licitationen og Building Supply. 

BuildingSupply    licitationen

Naturligvis er vi stolte af resultatet, som er opnået i fællesskab med alle vore underentreprenører. Nedenfor ses billeder af det færdige byggeri.

Middelfart Bycenter 10 Middelfart Bycenter 20 Middelfart Bycenter 36
Middelfart Bycenter 44 Middelfart Bycenter 53 Middelfart Bycenter 76
Middelfart Bycenter 89 Middelfart Bycenter 92 Middelfart Bycenter 100

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.