Boliger

FAB, Nyborg

Boligerne på Strandhøjen har en enestående beliggenhed, lige i udkanten af grønne, åbne arealer og velanlagte stier der fører direkte ned til stranden.

Læs mere ...

Mariehaven, Ringsted

Mariehaven er et hyggeligt kompleks af seks bygninger i tre etager, der rummer ældrevenlige lejligheder i varierende størrelse fra ca. 51 til 107 m2.

Læs mere ...

Rikkesminde, Odense

Rækkehusene er opført hvor lade- og staldlænger til Rikkesminde gården tidligere lå og er arkitekttegnet med respekt for længernes oprindelige udtryk.

Læs mere ...

Strandhøjen, Nyborg

Udviklingsprojekt opdelt i 5 underprojekter hvor dele af grunden blev udstykket til parcelhuse mens 5E Byg bl.a. har opført 9 blokke med boliger i 2 etager.

Læs mere ...

Kolding Sky

"Design City" er ved at tage form. Der er tale om en ny bydel i Kolding - mellem bymidten og naturområdet ved Kolding Fjord. Her har 5E Byg opført højhuset "Kolding Sky" for AP Pension Ejendomme.

Læs mere ...

Ørestad Nord, Amager

Et blandet byggeri bestående af ungdomsboliger, lejeboliger og almennyttige boliger kombineret med erhvervsarealer. Herudover huser komplekset en daginstitution, hvor udearealet står til rådighed for beboerne uden for daginstitutionens åbningstid.

Læs mere ...

Karré 1-2, Odense

Etape to af Karré 1 på Østre Stationsvej i Odense rummer 78 attraktive ejerlejligheder og stod klar til deres nye beboere ved årsskiftet 2017/2018.

Læs mere ...

Nytorv, Middelfart

Havudsigt til alle sider og udsyn til broerne over Lillebælt ... og så lige midt på Rådhuspladsen. Placeringen fejler bestemt ikke noget for de 40 nye boliger i middelfart!

Læs mere ...

Havudsigt - Østerbro

På havnefronten - tæt ved anløbspladsen for Norgesbåden, ligger Amerika Plads. Her er opført attraktive boliger i fire længer med varierende etagehøjder.

Læs mere ...

Korsløkken i Odense

Renovering af 386 lejligheder i boligkompleks. Under renoveringen blev bygningerne fortsat brugt til beboelse og det krævede derfor god planlægning og tæt dialog mellem byggeriets parter og beboere i området.

Læs mere ...

Gislavænget i Tarup

Nyopførelse af 48 boliger i børnevenligt vænge i Tarup (Odense NV). Bebyggelsen er en færdiggørelse af vænget, hvor de første boliger blev opført i 2009.

Læs mere ...

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.