Som nabo til AP Pension Ejendomme's domicilejendom på Trælastholmen i Nordhavn, opføres nyt domicil til Accura Advokatpartnerselskab.

Bygningen opføres i lyse, naturfarvede sten og fremstår med udskæringer i varierende størrelse, der giver et dynamisk udtryk. Store åbne glaspartier placeres på de aktive og uadadvendte facader. Smalle skår placeres, hvor der er mindre brug for dagslys og interaktion mellem inde og ude. Dobbelthøj foyer byder besøgende velkomne i lobby og reception med visuel kontakt til atriumgård og møderum.

Alle vinduespartier ligger tilbagetrukket med ca. 40 cm, så der opstår reliefvirkning og yderligere dynamik i bygningsbasen. Vinduespartier udføres i anodiseret aluminium i farven oregon pine medens indgangsdører, flugtvejsdøre, mm. udføres i træ og er med til at understøtte bygningens organiske formudtryk.

Bygningen opføres og certificeres i henhold til DGNB, der integrerer bæredygtighed i den bredeste forstand – procesmæssigt, teknisk, socialt, miljø- og energimæssigt samt økonomisk. Det færdige byggeri skal kunne certificeres til mindst DGNB Guld.

Nedenfor arkitekternes illustrationer af projektet.

Type: Domicilbyggeri udført i totalentreprise
Omfang: 13.200 m2 etageareal - heraf 560 m2 taghuse og 2.500 m2 kælder
Opførelsesår:  2022
Bygherre:  Accura Advokatpartnerskab
Bygherrerådgiver:  Rambøll A/S
Arkitekt: Danielsen Architecture
Ingeniør: NIRAS A/S
  • Hall.jpg
  • hovedindgang.jpg
  • Kanalview.jpg
  • Metroview.jpg

5E Byg A/S

Wichmandsgade 5
5000 Odense C

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.