3xFundament

Indsigt er fundamentet
for vores arbejde ...

 

Byg til vaekstDet startede med en social klausul ...

5E's engagement i netværksforeningen "Byg til Vækst" startede med at FAB havde indbygget en social klausul i kontrakten på renoveringen af Korsløkken. Succesen med projektet har været til at få øje på. Af de lidt over 50 lokale unge der har været i gang med et forløb og afprøvet forskellige håndværksfag på Korsløkken, er 22 kommet i job eller uddannelse.  

Jesper Kidholm Lund, der har været projektleder på Korsløkken udtaler: "De gode erfaringer har overbevist om, at det nytter noget at yde en indsats for at motivere unge, der ellers har haft svært ved at finde tilknytning til det danske arbejdsmarked og uddannelsessystem. Derfor fortsætter vi indsatsen - enten som eget initiativ eller i samarbejde med "Byg til Vækst"-folkene - på de entrepriser, der er egnede til det. Der skal være en vis volumen og kontinuitet før, det giver mening for den unge at starte i et forløb"

Skal man pille en enkelt af de gode historier ud, må det være Abdi Ali, der er kommet i murerlære hos en af underentreprenørerne - og som lige nu er i gang på Thomas B. Thrigesgade projektet.

Abdi Ali har også være med de lokale nyheder på TV2:

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2016-04-19-endelig-fandt-abdi-en-laereplads-lige-henne-om-hjoernet

Som Jesper også nævner, vil indsatsen med de unge være en del af 5E Byg's fremadrettede arbejde med CSR.

5E Byg A/S

Cortex Park 12
5230 Odense M

Tlf.: 63 40 41 40

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.